Asiantuntijat kehottavat masturboimaan jouluna – erittäin hyvä syy taustalla

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että masturboiminen on hyväksi ihmisten terveydelle. Masturboiminen vähentää virtsaputkentulehduksia ja syövän sekä diabeteksen syntymisen riskiä. Tutkijan mukaan ihmisillä on myös hyvä syy masturboida etenkin nyt joulupyhien aikaan.

Moni yksinäinen ihminen voi tuntea olonsa surkeaksi ja erityisen alakuloiseksi joulun aikaan kun perheen ja lähimmäisten merkitys korostuu. Tämän vuoksi tutkijat ovatkin Daily Mail -lehden mukaan kehottaneet yksinäisiä ihmisiä pitämään jouluna huolen siitä, että he masturboivat tarpeeksi.

Masturboiminen ja seksuaalinen kiihottuminen auttavat tutkijoiden mukaan ihmisiä taistelemaan masentumista vastaan. Masturboimisen aikana kehoon vapautuva endorfiini lisää onnellisuutta ja vahvistaa vastustuskykyä. Tämän vuoksi etenkin jouluna kannattaa masturboida, että yksinäisyys ei ala masentamaan aikana, jolloin ympärillä tulisi olla rakkaita ihmisiä.