Hailey Baldwin seksikkäänä suihkussa – ja taas sataa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pete Parkkonen julkaisi juuri Kohta Sataa -nimiselle kappaleelleen musiikkivideon, jossa mies tanssii seksikkäästi puolialastomana ja hieroo öljyttyä vartaloaan. Videosta nousi tietenkin valtava kohu, mutta naisesiintyjien kohdalla tällaiset videot ovat arkipäivää.

LOVE Magazine -lehti tarjoilee joulukuussa joka päivä aina jouluaattoon saakka hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita tunnetuista kaunottarista. Nyt 21. joulukuuta julkaistulla videolla vietteli vaaleahiuksinen malli Hailey Baldwin, joka kierii seksikkäästi sängyllä ja suihkussa.

20-vuotias Hailey Baldwin ei häpeile timmin vartalonsa esittelemistä ja seksikkäästi liikkumista hänestä kuvatulla videolla. Baldwin kieriskelee viettelevästi mustissa bikineissään sängyllä ja sohvalla, ja lopuksi Baldwin menee vielä suihkun alle viilentämään itseään.