Katie Price sekoili työkeikalla – riisuutui alastomaksi ja haukkui vieraita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiksille saatetaan maksaa yökerhon toimesta siitä, että he juontavat jonkin illan tai tulevat juhliin yksinkertaisesti vain paikalle näyttäytymään. Tällä kerralla realitytähtenä ja mallina tunnetulle Katie Pricelle oli maksettu 13.000 puntaa siitä, että hän saapuu pikkujoulujuhliin. Nyt järjestäjä kuitenkin vaatii rahoja takaisin, koska Katie Price käyttäytyi niin huonosti.

Katie Price sai entisen poikaystävänsä Dane Bowersin kanssa 13.000 puntaa siitä, että he saapuivat EnergySave-nimisen yrityksen juhliin. Nyt järjestäjä Jason Rowan kuitenkin pyytää Mirror-lehden mukaan rahoja takaisin, koska Katie Pricen humalainen ja epäsovelias käytös pilasi juhlat.

Katie Price oli saapunut juhliin hyvin humalassa, minkä lisäksi hän oli kiroillut mikrofoniin ja laukonut lyhythiuksisille naisille vitsejä syöpähoidoista. Tämän lisäksi Price oli kourinut Rowania haaruksista ja riisunut itsensä naisten vessassa alasti muun muassa juhlien järjestäjän 16-vuotiaan tyttären edessä. Lopulta Price oli yrittänyt vielä laulaa karaokessa Bowersille omistetun rakkauslaulun, jolloin hänet oli kannettu pois lavalta.