Mies istui yksin kahvilassa – sitten hänen viestinsä sulattivat miljoonien sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rakkaudentunnustukset eivät tunnetusti ole kovin helppoja, varsinkin jos rakkauden kohde on ihminen, jonka kanssa tulee vietettyä paljon aikaa. Näin asia on esimerkiksi työtovereiden kesken. Nyt Jerry-niminen mies on julkaissut Twitterissä viestisarjan, joka on sulattanut miljoonien sydämet.

Stara

Nimimerkkiä NotJerryClayton käyttävä mies kertoo istuneensa yksin kahvilassa, kun naispuolinen tarjoilija tunnusti yllättäen rakkautensa miestarjoilijalle. Hän raportoi asiasta ja tilanteen etenemisestä heti Twitterissä, jossa hänen viestinsä lähtivät leviämään valtavalla vauhdilla.

Viesteistä on uutisoitu tänään lukemattomissa medioissa, joilla on ollut miljoonia lukijoita. Samalla monet skeptikot ovat epäilleet tarinan todenperäisyyttä, mutta mies on pysynyt kannassaan ja kertonut tapauksen pitävän paikkansa.