Sarah Ingle on tosielämän Disney-prinsessa – saa sukat pyörimään isillä ja lapsilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

25-vuotias Sarah Ingle on aina ollut kaunis. Neitokaisen silmiinpistävin piirre on hänen poikkeuksellisen suuret silmänsä, jotka muistuttavat monien mielestä piirrettyjen animaatiohahmojen silmiä. Siksi Sarah saikin taannoin ajatuksen pukeutua Disney-satujen prinsessoiksi.

Siitä lähtien hän on esittänyt myös työkseen prinsessoja, sillä hän on panostanut lähes 15.000 dollaria asuihin, joiden avulla hän voi muuntautua kaikkiaan peräti yhdeksäksi Disney-prinsessaksi. Suosituin ja onnistunein hahmoista on varsinkin miljoonien tyttöjen ykkösidoli, Frozen-elokuvan Elsa. Häneksi naamioituminen onnistuu Sarahilta lähes täydellisesti.

Who's feelin' splashy today? ?

A photo posted by Sarah Ingle (@sarah_e_ingle) on

On our way to Florida! ☀️ Cinderella, I can't wait to see your castle again on Wednesday. ✨?

A photo posted by Sarah Ingle (@sarah_e_ingle) on

Selfie Sunday? ? I hope everyone had a great weekend! Anyone watch any princess movies? ✨❤️

A photo posted by Sarah Ingle (@sarah_e_ingle) on

Life is de bubbles. ?? My little friend @under_the_sea_sebastian came to visit. ??

A photo posted by Sarah Ingle (@sarah_e_ingle) on