Skrillex auttoi fania kosimaan – tätä pariskunta ei unohda koskaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artistit auttavat välillä keikoillaan fanejaan toteuttamaan unelmiensa kosinnan. Tällä kerralla DJ-tähti Skrillex oli mukana kahden faninsa unohtumattomassa hetkessä kun hän auttoi miestä kosimaan kesken keikan tyttöystävää.

Skrillex-nimellä tunnettu Sonny Moore auttoi Malcolm-nimistä miestä kosimaan tyttöystäväänsä Fidžillä Your Paradise -festivaaleilla kesken miehen esityksen. Skrillex kutsui Malcolmin lavalle ja antoi mikrofonin hänelle. Mies kutsui tyttöystävänsä Jessinkin lavalle pienen puheen kera, minkä jälkeen koko yleisö alkoi innoissaan huutamaan Jessin nimeä.

Malcolm kosi yllättynyttä Jessiä lavalla, ja Jess vastasi kosintaan myöntävästi. Kosinnan jälkeen Skrillex jatkoi keikkaansa ja pyysi yleisöä ottamaan tuoreen kihlaparin heidän käsiensä varaan, koska Skrillexin mielestä heidän tuli tässä tilanteessa ehdottomasti päästä surffaamaan yleisön päällä.