Arnold Schwarzenegger avautuu itsetunto-ongelmista: ”Peiliin katsominen oksettaa minua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arnold Schwarzenegger lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin kehonrakentajiin, mutta jopa hän on potenut huonoa itsetuntoa. Toimintatähti avautuu omaan kehonkuvaan liittyvistä ongelmista Cigar Aficionado -lehden tuoreessa haastattelussa.

Schwarzenegger on seitsenkertainen Mr. Olympia -palkinnon voittaja. Tähti on kuitenkin paljastanut, ettei hän ole maineestaan hulimatta ollut aina tyytyväinen omaan vartaloonsa. Mies löysi aina kritisoitavaa itsestään jopa ollessaan fyysisessä huippukunnossa.

– Peiliin katsominen oksettaa minua, tähti avautuu.

– Voitin Mr. Olympia -palkinnon kerta toisensa jälkeen, mutta ajattelin vain: ”Kuinka tällainen paska voitti?”. En ikinä tuntenut täydellisyyttä. Jokin jäi aina puuttumaan, Schwarzenegger paljasti Digital Spy -sivuston mukaan.

Toimintatähti kertoo haastattelussa myös olevansa erittäin ankara itselleen. Schwarzeneggerin mukaan hän noudatti aina luomaansa treeni-, dieetti- ja kilpailuohjelmaa orjallisesti.

– Laadin aina itse omat ohjelmani. Tiesin työstäessäni niitä, että viimeinen asia mitä halusin tehdä oli tuottaa itselleni pettymys, tähti kertoo.