Janice Dickinson suivaantui: ”Kardashian Voguen kannessa oksettaa minua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina työskennellyt Janice Dickinson on ollut 37 kertaa Voguen kannessa ja hän tietää miten vaikeaa muotimaailmassa on pärjätä. Tämä onkin yksi syy, minkä vuoksi nainen ei pysty arvostamaan Kardashianin perhettä tai malleja, jotka ovat nousseet television tai sosiaalisen median vuoksi myös mallina.

61-vuotias Dickinson kertoi The Tomorrow Show -haastattelussa, että Kim Kardashian Voguen kannessa alkoi kuvottamaan häntä. ”Kim Kardashianin näkeminen Voguen kannessa alkoi oksettamaan minua. Se oli hullua”, Dickinson kertoi haastattelijalle.

Dickinsonin mukaan Voguen kanteen ei kuulu televisio-ohjelmasta tunnetut realitytähdet vaan mallit ja muotimaailman suuret tekijät. Nainen myös huomauttaa, että Kim Kardashianin vartalossa ei ole oikeanlaiset mittasuhteet Voguen kanteen. Tähän haastattelija jatkaa, että Kendall Jennerillä tuntuisi kuitenkin vartalonsa puolesta olevan edellytyksiä malliksi. Dickinson oli kuitenkin tähänkin eri mieltä.

Dickinsonin mukaan jo muodin saralla pari vuotta uraa tehnyt Kendall ei sovi malliksi. Kendall on naisen mukaan herttainen, mutta ei supermalliainesta. Jennerin ja Kardashianin käyttäminen Voguessa kertoo Dickinsonin mukaan vain siitä, että Vogue ja lehden päätoimittaja Anna Wintour on halunnut sänkyyn sosiaalisen median kanssa.