Lidlin kohuttu lihapiirakkakuva vahvistui aidoksi – syykin selvisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalinen media saattaa tehdä noloista kömmähdyksistä nopeasti viraalihittejä. Eilen ja tänään keskusteluihin on noussut kuva Lidl-kauppaketjun lihapiirakoista, joissa ei ollut lihaa nimeksikään. Asiakas julkaisi kuvan Lidl Suomen Facebook-sivuilla.

Sari Oikari julkaisi kuvan ostamistaan lihapiirakoista, joissa ei ollut oikeastaan lainkaan täytettä. Osa kuvan kommentoijista vitsaili, että lihapiirakat sopivat myös kasvissyöjille. Vahvistamattomien arvoiden mukaan lihapiirakoita valmistavalta tehtaalta olisi loppunut piirakoiden sisään menevä jauhelihamassa kesken.

Lidl pyysi Facebook-kommentissaan asiakasta ottamaan yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun tuotereklamaation merkeissä. Osa netinkäyttäjistä epäili, että kuva oli tekaistu, mutta kuva osoittautui kuitenkin todelliseksi. Lidl nimittäin kertoi myöhemmin Ilta-Sanomille selvittäneensä asian. Kauppaketjun mukaan lihapiirakan tuottannossa oli sattunut inhimillinen virhe.

Voisiko jatkossa lihapiirakkanne sisältää hiukan edes lihaa😳

Publié par Sari Oikari sur mardi 20 décembre 2016