MTV:n realitysarjan teiniäiti menehtyi – vanhemmat epäilevät yliannostusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV:n suositun realitysarjan tähti on menehtynyt traagisesti Yhdysvalloissa. Teiniäideistä kertovassa 16 and Pregnant -sarjassa mukana ollut Valeria Fairman on löydetty kuolleena Pennsylvanian Coatesvillessa asuvan ystävänsä kotoa.

Vanhemmat uskovat 23-vuotiaan Valerian kuolleen huumeiden yliannostukseen. TMZ-sivuston mukaan syy tulee selviämään kuolinsyyntutkijan suoritettua vainajalle toksikologisen testin.

Valeria Fairman joutui pidätetyksi useita kertoja muun muassa prostituution harjoittamisesta ja väärien henkilöllisyyspapereiden käyttämisestä. Realitytähden huumeongelmat tulivat esiin myös 16 and Pregnant -sarjassa. Valerian 7-vuotias Nevaeh-tytär on parhaillaan isoäitinsä hoivassa.