Pertti Kurikan Nimipäivät lopettaa: ”Bändihomma on ollut kauhean kivaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea taannoin Euroviisuissakin edustanut Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtye lopettaa toimintansa. Yhtyeen keulahahmo Pertti Kurikka ilmoitti asiasta tänään.

– Täytän 60 vuotta. Haluan kiittää teidän puolestanne tästä vuodesta 2016. Tämä bändihomma on ollut kauhean kivaa. Välillä ollaan riidelty, itketty ja iloittu. Iloisistakin asioista voi itkeä. Kiitän kaikesta ihanasta mitä on tämänkin vuoden aikana tapahtunut, Pertti Kurikka kertoo.

Pertti Kurikan Nimipäivät jättää faneilleen jäähyväiset 26. joulukuuta Helsingin On The Rocks -ravintolassa järjestettävällä keikallaan. Vaikka yhtye lopettaa toimintansa, jatkaa Kurikka kuitenkin esiintymistä muissa projekteissaan.

– Keikoilla olemme käyneet siellä sun täällä. Vaikka lopetan kitaran soiton, haluan jatkaa DJ-hommia sekä Kalevi Helvettiä. Ties vaikka Kalevi Helvetti kävisi Tampereella ensi vuonna. Posetiivin soittamisenkin jätän nyt tähän. En jaksa enää veivata.