Koira virtsasi sänkyyn – isäntä keksi erikoisen rangaistuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään, kuinka lemmikkieläintä rangaistaan harmittomalla mutta varmasti tuntuvalla tavalla. Twitter-käyttäjä Ben Taylorin sydäntäsärkevä video lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Taylorin kämppäkaverin koira oli tehnyt pahoja virtsaamalla hänen sänkyynsä. Mies päätti rankaista koiraa väkivallattomalla mutta sitäkin kekseliäämmällä tavalla.

Videolla nähdään, kuinka Taylor on vienyt oman koiransa lenkille pihalle. Samaan aikaan hänen kämppätoverin koira joutuu odottamaan parvekkeella, katsellen surullisena kuinka sen kaveri pääsee nauttimaan ulkomaailmasta.

Mies kertoo kuitenkin Twitterissä heltyneensä lopulta sen verran, että vei molemmat koirat yhdessä lenkille. Hän kuitenkin kertoo olleensa edelleen suuttunut sänkyyn virtsaamisesta.