Kolmevuotiaan adoptiokuvasta viraalihitti: ”832 päivän odotuksen jälkeen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Adoptiolasten kohtaloon ja joskus loputtoman pitkään uuden perheen odotteluun kiinnitetään yleensä vain vähän huomiota. Siksi verkossa on ryhty julkaisemaan onnea tihkuvia kuvia lapsista, jotka ovat saaneet pitkän odotuksen jälkeen uuden kodin ja elämän.

Nyt eräästä tällaisesta kuvasta on muodostunut joulun viraalihitti. Kuvassa kolmevuotias Michael Brown tuulettaa innoissaan saatuaan kuulla kodin löytyneen 832 päivän odotuksen jälkeen. Tällä kertaa vuorossa oli hänelle jo kolmas adoptioperhe, jonka toivotaan olevan pysyvä.

Poika asui perheessä tilapäisesti jo aiemmin, kun hänen oli vielä tarkoitus palata biologisten vanhempiensa luokse. Se ei kuitenkaan enää onnistunut, joten nyt Tara Montgomery sai adoptoitua Michaelin virallisesti 20. joulukuuta, The Huffington Post kertoi. Perheessä oli jo aiemmin kaksi tyttöä. Uuden äidin mukaan Michael kertoo aamuisin ensimmäisenä olevansa nyt onnellinen.

COURTESY TARA MONTGOMERYMontgomery described Michael as the “most loving, smart, funny and happy kiddo.”Michael’s adoptive sister, Dezhianna Brown, tweeted photos from Michael’s adoption day on Tuesday. As of Thursday, the tweet has gotten more than 49,000 retweets and 126,000 likes. Dezhianna said Michael’s adoption day was “super exciting” for her and her family.

Tara Montgomery
Tara Montgomery