Kuvankaunis uutisankkuri unohti lasipöydän – vilautteli jalkoväliään katsojille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television suorissa lähetyksissä nähdään ajoittain erikoisia tilanteita, joita ei voida enää leikata jälkikäteen pois kaiken päädyttyä suorana kotikatsomoihin. Nyt kuvankaunis uutisankkuri Costanza Calabrese on joutunut noloon tilanteeseen unohdettuaan, että studion pöytä olikin läpinäkyvää lasia.

Italian TG 5 -kanavalla työskentelevä 38-vuotias Calabrese nähdään juontamassa uutislähetystä, kun kamera-ajo paljastaa hänen levittelevän tietämättään jalkojaan pöydän alla.

Sen sijaan, että kaikki olisi jäänyt katsojilta huomaamatta, olivat ainakin tarkkaavaiset mieskatsojat kiinnittäneet huomiota tumman kaunottaren pöydän alle. Sattumalta pöydällä olevat paperit eivät nimittäin peittäneetkään näkyvyyttä kokonaan. Onneksi uutisankkurilla oli sentään pikkuhousut jalassaan.