Mikael Gabriel julkaisi ostokuitin jaetuista ruokakasseista – tuhansilla euroilla jouluherkkuja

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Stara uutisoi aiemmin tänään kuinka suomalaiset artistit jakoivat tänään useita satoja ruokakasseja Helsingin Malmilla. Paikallisen Prisman ja useiden sponsorien kanssa yhteistyössä järjestetyssä tapahtumassa nähtiin tuhatkunta ihmistä ja 150 metrin jonot. Upea tempaus sai ansaitsemansa huomion.

Huolipois ??

A photo posted by PME (@vikidivillegalle) on

Mikael Gabriel, JVG ja Juno jakoivat ruokakassit henkilökohtaisesti ja jakoivat samalla myös joulumieltä ja nimikirjoituksia. Hetki sitten Mikael Gabriel julkaisi Facebookissa valokuvan Malmintorin Prisman kuitista, joka oli peräisin räppäreiden ostoksista vähäosaisten hyväksi. Kuvansa yhteydessä suosikkiräppäri kirjoitti lyhyen ja ytimekkään kommentin ”Toivottavasti Pojat itse osallistuivat kuluihin”.

Kuvassa loppusummana on 4.290,30 euroa ja ostoksina on muun muassa rusinapaketteja, suklaakonvehteja, kahvia, piparkakkuja ja puuroriisia 300 pakettia kutakin. Lisäksi kuorittuja manteleita 214 pakettia. Yksin suklaata ostettiin lähes 1.200 euron arvosta. Kuitista paljastuu myös, että loppusumma oli maksettu kolmessa osassa, kussakin 1.430,10 euroa, eikä yhtään maksua tehty luotolla.