Paris Hilton aloitti yhteistyön Lidlin kanssa – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva tulisi todennäköisesti yhdistäneeksi seurapiiritjulkkis Paris Hiltonia pääasiassa elintarvikkeita myyviin Lidl-kauppoihin. Tästäkin huolimatta tähti ja saksalainen ketju ovat aloittaneet yhteistyön.

Viime aikoina hieman vähemmän aikaa julkisuudessa viettänyt Paris Hilton on Daily Mail -lehden mukaan luonut Lidlille hiustenhoitotuotteiden sarjan. Se koostuu muun muassa hiustenkuivaajista, harjoista ja suoristusraudoista. 35-vuotias tähti jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jossa mainostetaan hänen tuoretta Lidl-tuotesarjaansa.

Hiltonin fanien mielipiteet uutisesta vaihtelivat sosiaalisessa mediassa. Osa oli järkyttyneitä halpaketjuna tunnetun Lidlin ja seurapiiritähden yhteistyöstä, jotkut taas mielissään asiasta. Suurin osa vaikutti olevan lähinnä hämmentyneitä uutisesta.