Pysäyttävä tarina: Mies nukkui vuoden 2016 – sitten hänelle kerrottiin mitä oli tapahtunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa loppuvuoden aikana tulleissa meemeissä ja parodioissa on käsitelty sitä miten paljon vuoteen 2016 on mahtunut erikoisia, surullisia ja shokeeraavia tapahtumia. Nyt myös komediaa tekevä kaksikko Tom ja Hubert ovat käsitelleet aihetta hauskalla tavalla uudella videollaan.

Tom and Hubert -kanava on julkaissut pienen lyhytelokuvan, jossa mies herää ja saa kuulla, että hän on nukkunut 343 päivää. Koska mies on nukkunut lähes koko vuoden, hänen ystävänsä päättää hieman valottaa vuoden 2016 tapahtumia aloittaen loputtomalta tuntuvalla listalla kaikista kuolleista julkkiksista.

Kaksikko käsittelee kuolemien lisäksi myös muun muassa Brexittiä ja sitä, että Donald Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi. Tällä kerralla miehet eivät päässeet vielä terrori-iskuihin saakka, mutta kaikin puolin vuoden 2016 ohi nukkumisen jälkeen olisi varmasti erikoista herätä tämän päivän tapahtumiin.