Saara Aalto julkaisi ihastuttavan kuvan joulustaan: ”En välitä kylmyydestä, kun…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkitähdeksi Britannian X Factorin menestyksen myötä noussut Saara Aalto viettää joulua Suomessa, ja nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa hellyttävän poseerauskuvan kahden koiran kanssa.

Kuvatekstissä Saara kertoo olevansa onnellinen ja vähät välittävänsä kylmyydestä, kun hänellä on vieressään kuvan kaksi pikkuista.

Muutama päivä sitten Saara paljasti lehdistötilaisuudessa saaneensa kaksi merkittävää levytyssopimusta. Toisen Sony Music Finlandille ja toisen Sony Music UK:lle, jonka alaisuudessa toimii muun muassa Simon Cowellin maineikas Syco-yhtiö. Se on tuottanut poptaivaalle jo useita maailmanluokan tähtiä. Joulun Saara viettää Suomessa, ja ensi viikolla hän esiintyy torijuhlissa Oulussa.

Happiness❤️ I don't really even mind the cold, cause I have these babies next to me?

A photo posted by Saara Aalto (@saaraaalto) on