Teinipoika pelasi verkossa – yhtäkkiä puolialaston äiti ilmestyi kuviin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkopelaaminen mahdollistaa nykyisin entistä paremmat yhteydet muihin pelaajiin, ja monet pelaajista julkaisevat myös videoita omasta pelaamisestaan muiden nähtäväksi. Nyt eräs verkkopelaaja on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun hänen äitinsä asteli yllättäen puolialastomana samaan huoneeseen.

Vain pikkuhousuihin ja rintaliiveihin pukeutunut nukkumaan menossa ollut äiti avasi oven poikansa takana ja ilmestyi kuviin ennen kuin poika ehti laittaa oven kiinni äitinsä edestä. Äiti ei selvästikään tiennyt, että meneillään oli suora lähetys verkkoon.

League of Legendsiä pelannut poika katuu tällä hetkellä varmasti sitä, että hän tuli jättäneeksi ovensa auki, sillä videosta on muodostunut verkossa valtaisa hitti. Lopulta poika toivotti äidilleen hyvää yötä ja jatkoi pelaamistaan.