Carrie ”Prinsessa Leia” Fisher kriittisessä tilassa sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -elokuvien faneille on nyt tullut suru-uutisia, sillä alkuperäisissä elokuvissa Prinsessa Leian roolia näytellyt Carrie Fisher taistelee lehtitietojen mukaan hengestään. 60-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan saaneen sydänkohtauksen lentokoneessa matkalla Lontoosta Los Angelesiin.

LA Timesin mukaan Fisher oli United Airlinesin lennolla, kun vakava sairauskohtaus iski. Hänet kiidätettiin sairaalaan vasta Los Angelesissa lennon laskeuduttua.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan sydänkohtaus sattui vain hetkeä ennen laskeutumista. Lentäjät kuuluttivat olisiko koneessa sairaanhoidon ammattilaisia, minkä seurauksena matkustamon takaosassa istunut ensihoitaja saapui henkilökunnan avuksi koneen ensimmäiseen luokkaan ja ryhtyi tarvittaviin toimenpiteisiin. Ensihoitajalta kesti 15 minuuttia pulssin palauttamiseen.

NBC Los Angeles uutisoi hetki sitten, että Carrie Fisher sai lennolla ”täysimittaisen sydänkohtauksen” ja että uutistoimituksen lähteiden mukaan näyttelijättären tila ei ole hyvä. Los Angelesin pelastuslaitoksen tiedottaja vahvisti tiedot tapauksesta, mutta ei vahvistanut potilaan nimeä. Lentoyhtiö on julkaissut tiedotteen, jossa myös se vahvisti vakavan sairaustapauksen sattuneen sen lennolla 935.