Seksikkäin joulumuori rohkeissa kuvissa – loksauttaisi Joulupukin leuat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Doutzen Kroes on hiljentänyt viime aikoina työtahtiaan viettääkseen enemmän aikaa kahden pienen lapsensa kanssa. Lapsiperheen arkisista kiireistä huolimatta neitokainen on onnistunut pitämään itsensä tyrmäävän upeassa kunnossa.

Nyt Doutzen Kroes nähdään joulun 2016 seksikkäimpänä Joulumuorina. Hän poseeraa Hunkemoller-alusvaatemerkin seksikkäissä mainoskuvissa jouluisissa tunnelmissa. Myös alusvaatteet ovat hieman tavallista jouluisemmat, eli löytynevät tänään ainakin joidenkin naisten pehmeistä paketeista.

Hollantilainen kahden lapsen äiti Doutzen Kroes ilmoitti taannoin, ettei häntä todennäköisesti jatkossa enää nähdä Victoria’s Secretin muotinäytöksissä. Sen sijaan Kroes on kertonut panostavansa tulevaisuudessa muihin projekteihin.

Splash
Splash