Larsa Pippen upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen kaunottarista tähtiä. Sarjassa nähtiin ensimmäisellä tuotantokaudella myös entinen malli Larsa Pippen, joka läpikäy parhaillaan avioeroaan koripallotähti Scottie Pippenistä.

Pippen on laihduttanut selvästi avioeronsa myötä, eli hän on hankkinut itselleen esimerkiksi Kardashianien aiemminkin mainostaman kostovartalon. Eilen hänet kuvattiin Miamissa, jossa Larsa oli entistäkin upeammassa bikinikunnossa. Ja syystäkin.

Larsa Pippen on assyrialais-amerikkalaista syntyperää oleva entinen malli. Hän meni koripallotähti Scottie Pippenin kanssa naimisiin vuonna 1997. Pariskunnalla on neljä lasta. Neitokaista pidetään tällä hetkellä kuumimpana koripallovaimona. Hyväluontoiseksi kehuttu neitokainen osallistuu tiettävästi usein hyväntekeväisyystapahtumiin.

Splash
Splash
Splash