Eläinsuojassa jouluriemua – kaikki löytökoirat saivat uuden kodin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hylätyt koirat ovat monissa maissa ikävä ongelma, ja erityisesti tänä jouluna on nähty monenlaisia kampajoita, joissa perheitä on pyydetty harkitsemaan kahdesti koiran tai kissan ostamista joululahjaksi. Nyt Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitsevassa eläinsuojassa on ollut kuitenkin aihetta iloon ja onneen.

Humane Society of the Pikes Peak Region on nimittäin julkaissut Facebookissa riemukkaan videon, jonka koirakodin henkilökunta ikuisti huomattuaan, että sen kaikki löytökoirat saivat kodin juuri sopivasti joulun alla. Vapaaehtoisvoimin Colorado Springsissä toimiva eläinsuoja onnistui tavoitteessaan järjestettyään viime viikkoina Bring Them Home for the Holidays -kampanjan.

Tavallisesti lemmikin eläinsuojasta adoptoiva joutuu maksamaan siitä pienen palkkion, mutta kampanjan ajaksi maksu poistettiin. Se kannatti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun eläinsuoja sai kaikille suojateilleen uuden kodin ja kun paikalla ei ollut enää yhtään koditonta lemmikkiä, Gretchen Pressley kertoi ABC Newsille.