Hämmentävä rikos videolle: Humalainen murtovaras sammui ravintolan lattialle

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkin Hauppagessa sijaitseva ravintola on päätynyt epätavallisen rikoksen tapahtumapaikaksi. Valvontakameran ikuistamassa tapauksessa humalainen, nälkäinen ja väsynyt mies oli murtautunut Sexy Salad -ravintolaan keskellä yötä.

Mies oli onnistunut murtautumaan ravintolan sisään, ja söi liikkeessä noin tusinan verran esillä olleita banaaneja. Tämän jälkeen hän virtsasi roskakoriin ja asettui nukkumaan keskelle lattiaa.

Murtovaras oli kadonnut liikkeestä yön aikana. Ravintolan omistajan mukaan mies oli kuitenkin jättänyt paikan päälle todistusaineistoa ajokorttinsa muodossa. Sexy Saladin omistajan mukaan hän suhtautuu tapaukseen lähinnä huumorilla.

– Mikäli liikkeeseesi murtaudutaan, on hyvä että siitä saa edes kunnon naurut. Tämä tyyppi oli aivan hysteerinen. En ole ikinä nähnyt ketään niin humalassa, ravintolan omistaja kuvailee ABC7 -uutisille.