Bikinimalli on joulun seksikkäin enkeli – tyrmäävä vartalo ja siivet selässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Eilen julkaistuissa tuoreissa mallikuvissa Kimberley Garner nähdään poseeraamassa joulun seksikkäimpänä enkelinä, kun hän poseeraa Kaliforniassa ikuistetuissa mallikuvissa bikineissä valkoiset siivet selässään.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash