Silminnäkijän hurjat kuvat: Lentokone hipoi supermallin päätä laskeutumisessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Parhaillaan Izabel viettää joululomaansa julkkisten suosimalla St. Barthsin lomasaarella Karibialla. Saari tunnetaan ympäri maailmaa erityisesti lentokentästään, jonka kiitotien kynnyksellä sijaitsee uimaranta. Sinne kokoontuu päivittäin joukko ihmisiä kuvaamaan vain muutaman metrin korkeudella lentäviä lentokoneita. Eilen myös Goulart oli paikalla.

Silminnäkijä ikuisti kuinka pieni potkurikäyttöinen matkustajakone laskeutui lähes supermallin päätä hipoen. Kaunotar itse keskittyi ottamaan lentokoneesta valokuvia. Aiemmin tänä vuonna Boeing 747 -lentokoneiden laskeutumiset kentälle lopetettiin liian vaarallisina.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.

Splash
Splash
Splash