Lentokone putosi mereen Venäjällä – Puna-armeijan kuoro matkustajina!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Puna-armeijan kuoro tuli aikoinaan tutuksi myös suomalaisille sen vierailtua Helsingissä jättikonsertissa yhdessä Leningrad Cowboys -yhtyeen kanssa. Nyt 68 kuoron jäsentä on todennäköisesti kuollut heitä kuljettaneen lentokoneen pudottua mereen Venäjällä.

Uutistoimisto Tass kertoo Venäjän puolustusministeriön vahvistaneen kuorolaisten olleen pudonneen TU-154 -lentokoneen matkustajina. Puna-armeijan kuoro, niin sanottu Aleksandrovin yhtye, oli matkalla esiintymään vuodenvaihteen juhliin Syyriaan Hmeymimin tukikohtaan.

Lentokoneessa oli yhteensä 83 matkustajaa ja yhdeksän lentohenkilökunnan jäsentä, kun se nousi ilmaan Sotchista. Joukossa oli myös yhdeksän venäläismedioiden toimittajaa. Lentokone katosi lennonjohdon tutkasta pian nousunsa jälkeen. Lentokone putosi Mustaanmereen ja vielä vahvistamattomien tietojen mukaan ainakin yksi ruumis on löydetty.