Rakastettu rocktähti kuoli 68-vuotiaana – menehtyi sairaalassa Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rakastettu rocktähti Rick Parfitt on kuollut 68-vuotiaana. Status Quo -yhtyeen kitaristina maailmanlaajuiseen suosioon aikoinaan noussut Parfitt menehtyi jouluaattona Espanjan Marbellassa sijaitsevassa Qurionin sairaalassa. Hän oli ollut sairaalahoidossa torstaista saakka.

Quiron-sairaala Marbellassa

Artistin perhe on vahvistanut suru-uutisen. Espanjalaislähteiden mukaan Parfitt kuoli vakavaan infektioon jouduttuaan torstaina sairaalaan olkapäävamman vuoksi. Vielä ei ole tarkempaa tietoa mistä kohtalokkaaksi osoittautunut infektio johtui ja oliko kyse mahdollisesti esimerkiksi sairaalabakteerista.

Rick Parfitt jättäytyi pois suosikkiyhtyeen kokoonpanosta viime syksynä, koska halusi tehdä soolouraa. Hänen ruumiinsa on Splash-uutistoimiston mukaan parhaillaan paikallisella ruumishuoneella.

Marbellalainen ruumishuone, Kuva: Splash