Zoe ”Lennyn tytär” Kravitz on huipputimmi bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Zoe Kravitz tunnetaan parhaiten muusikko Lenny Kravitzin tyttärenä. Kaunotar on kuitenkin alkanut saamaan nimeä myös omilla ansioillaan. Hän on ollut viime vuosina mukana useissa Hollywood-elokuvissa, kuten X-Men: First Class, Outolintu ja Mad Max: Fury Road.

Parhaillaan Zoe viettää joululomaansa Miamissa, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa vesileikeistä mustissa bikineissä. Seuranaan hänellä oli Karl Glusman, jonka kanssa meno äityi lopulta intiimiksi meren aalloissa.

Zoe Kravitz on muusikko Lenny Kravitzin ja näyttelijätär Lisa Bonetin tytär. Näyttelemisen ohella nuori nainen on tehnyt uraa mallina, ja lisäksi hän toimii Lolawolf-yhtyeen laulajana. Lolawolf kulkaisi viime syksynä debyyttilevynsä Calm Down. Taannoin Zoe Kravitz aloitti poptähden uran artistinimellä Lolawolf.

Splash
Splash
Splash
Splash