Bruno Mars maksoi vuokran pokeria pelaamalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoona lippua maailmankiertueelleen päivässä myynyt R&B-artisti Bruno Mars solmi levytyssopimuksen Atlantic Recordsin kanssa vasta vuonna 2009. Sitä ennen mies on joutunut keksimään vaihtoehtoisia tapoja itsensä elättämiseksi.

James Cordenin luotsaamassa Carpool Karaoke -ohjelmassa vieraillut maailman suosituimpiin tähtiin kuuluva Bruno Mars paljasti, että hän on aikoinaan pelannut pokeria vuokransa maksaakseen ja ruokaa ostaakseen. Vaikka mies on tiennyt neljävuotiaasta asti haluavansa kuuluisaksi artistiksi, on hän saavuttanut eniten suosiota vasta 2010-luvulla. Vaatimattomuus kaunistaa häntä edelleen ja Mars toivoo takahuoneeseensa viiniä ja kosteuspyyhkeitä.

31-vuotias Bruno Mars saapuu Suomeen 22. toukokuuta Hartwall Arenalle Helsinkiin. 24KMagic-kiertueen liput myivät ensimmäisen vuorokauden aikana miljoona lippua. Huippusuosittu poppari tekee yhteensä sata keikkaa.