Poptähden pila järkytti fanit – näkivät puhelin räjähtävän kasvoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

RnB-tähtenä ja lauluntekijänä tunnetun CeeLo Greenin fanit järkyttyivät taannoin verkossa levinneen videon vuoksi. Siinä muusikolle näyttää käyvän huonosti puhelimen räjähtäessä hänen kasvoilleen.

Videolla CeeLo Green on puhumassa kännykkäänsä äänitysstudiossaan. Yhtäkkiä miehen älypuhelin räjähtää, minkä seurauksena tähti kaatuu elottoman näkäisenä maahan.

Videosta nousi nopeasti kohu sosiaalisessa mediassa ja verkon musiikkisivustoilla. Monet epäilivät Greenin käyttäneen markkinoilta aikaisemmin tänä vuonna vedettyä Samsungin Galaxy Note 7 -puhelinta. Markkinoilta poistaminen johtui lukuisista tapauksista, joissa puhelimet olivat räjähtäneet käytön aikana.

CeeLo Green on kuitenkin sittemmin ilmoittanut Facebookissa olevansa kunnossa. Tähden mukaan videolla nähtävä tilanne oli lavastettu, ja hänen tarkoituksenaan oli vain esitellä uusi Gnarly Davidson -niminen hahmo.