Meikkisivellinten puhdistus mullistui – uutuuslaite kuin unelma

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meikkisiveltimiä täytyy pestä säännöllisesti, jotta bakteerit eivät pääse pesiytymään karvoihin. Siveltimiä voi pestä hellävaraisesti saippualla ja lämpimällä vedellä, mutta niiden kuivattamaninen saattaa kestää tovin. Uutuuslaite mullistaa siveltimien pesemisen.

BuzzFeed on julkaissut videon, jolla näytetään siveltimien puhdistamiseen tarkoitettu StylPro Makeup Brush Cleaner -laite. Puhdistajan mukana tulee siveltimien päähän asetettava lisäosa, kulho ja laite. Lisäosa asennetaan siveltimen varteen ja kiinnitetään pyörittävään laitteeseen.

Kulhoon voi panna lämmintä vettä ja tipan saippuaa. Sen jälkeen sivellin upotetaan veteen ja pyöritetään laitteen avulla. Myös karvojen kuivaus onnistuu nopeammin, kun pyörivä liike poistaa tehokkaasti kosteutta siveltimestä pesun jälkeen.

This apparatus just changed the damn game.

Publié par BuzzFeed DIY sur mardi 20 décembre 2016