Miehen juoma sopi paidan väriin päivittäin – koulukaveri kuvasi salaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Virginiasta kotoisin oleva 16-vuotias Brian Milan nousi yhdessä yössä nettijulkkikseksi luokkakaverinsa ansiosta. Samalla luokalla oleva Chloe Alwes kuvasi päivittäin Milania salaa. Hän huomasi, että poika valitsee juoman paitansa värin mukaan.

Osa ihmisistä on tarkkoja siitä, että heidän vaatteensa ovat sävysävyyn. Esimerkiksi ruskeiden kenkien kanssa käytetään samanväristä käsilaukkua tai huivia. Brian Milan valitsee päivittäin juomansa päällään olevan paidan värin mukaan.

Miehen luokkakaveri teki saman havainnon ja päätti kuvata salaa miehen päivittäisiä juomia. Kuvat levisivät nopeasti netissä ja Brianista tuli kuuluisa. Värikkäisiin paitoihin ja juomiin mieltynyt mies ei välitä kuuluisuudesta, Bored Panda uutisoi.