Nainen sai yllättävän vierustoverin junassa – koira istui kuin ihmiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Junalla yksin matkustaessa ei voi koskaan tietää millaista matkaseuraa viereen voi tulla istumaan. Kun nainen oli saanut viimein oman vierustoverinsa junaan paikalle, hän oli kuitenkin yllättynyt iloisesti siitä, että tällä kerralla ihmisen sijaan penkille nousikin koira.

Dominica Smailes kertoi Metro-lehdelle, että hän ei voinut uskoa silmiään kun tuntematon henkilö toi koiransa istumaan hänen viereensä. Hän oli ostanut paikan koiralle, joka osasi istua penkillä takapuolensa päällä aivan kuin ihmiset.

Dominica Smailes otti tilanteesta kaksi kuvaa, jotka lähtivät heti leviämään Twitterissä. Koira oli istunut naisen vieressä junassa kiltisti koko matkan. Dominica ja lähistöllä istuneet muut matkustajat olivat olleet huvittuneita siitä miten hellyttävä näky koira oli istuessaan naisen vieressä.

Twitter
Twitter