RIP Carrie Fisher – näistä rooleista hänet muistetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma sai tänään jälleen suru-uutisen, kun sydänkohtauksen jouluna lennolla saanut näyttelijätär Carrie Fisher menehtyi sairaalassa Los Angelesissa. Hänet tunnettiin parhaiten Prinsessa Leian roolistaan Star Wars -elokuvissa.

Edesmennyt Carrie Fisher nähtäneen vielä ainakin kerran valkokankaalla, sillä alustavien tietojen mukaan hän on vielä pienessä sivuroolissa vuonna 2017 nähtävässä Star Wars: Episode VIII -elokuvassa. Alla nähdään ote elokuvasta Star Wars 7 : The Force Awakens, jossa Fisher nähtiin vielä vuonna 2015.

Star Wars -elokuvien roolit eivät suinkaan olleet ainoat, sillä niiden lisäksi Fisher nähtiin myös esimerkiksi The Blues Brothers -elokuvassa vuonna 1980.

Vuonna 1989 Carrie Fisher tähditti suuren menestyksen saanutta Kun Harry tapasi Sallyn -elokuvaa.

Fisherin näyttelijäura ei ollut enää 1990-luvulla kovin aktiivinen, mutta hänet nähtiin myös silloin hittielokuvissa. Niistä tunnetuin lienee sivurooli Austin Powers -elokuvassa vuonna 1997.