Teinin synttärit lähtivät lapasesta – nettikutsu houkutteli tuhansia vieraita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaisen Rubi Ibarra Garcian isä oli lähettänyt netissä julkisen kutsun tyttärensä 15-vuotissyntymäpäiville. Kutsun oli nähnyt 1,2 miljoonaa ihmistä ja paikalle saapui tuhansia ihmisiä. Syntymäpäiväjuhlista muodostui jättikokoinen ulkoilmatapahtuma.

Crescencio Ibarra julkaisi netissä videon, jolla hän kutsui kaikki ystävänsä, tuttavansa, naapurinsa ja sukulaisensa viettämään tyttärensä Rubin syntymäpäiväjuhlia. Muutama ulkopuolinenkin näki kutsun. Latinalaisessa kulttuurissa 15-vuotisjuhlia pidetään erittäin merkityksellisinä, joten isä halusi juhlia lapsensa aikuistumista näyttävästi.

Isä järjesti La Joyassa vietettyihin syntymäpäiväjuhliin hevoskilpailun, jonka voittaja sai 10.000 peson, eli 467 euron suuruisen pääpalkinnon. Juhlat houkuttelivat tuhansien vieraiden lisäksi lukuisia median edustajia. Netissä leviää parhaillaan kuvia Rubin maailmanluokan juhlista hashtagilla #XVRubi. Tytön synttärit olivat kuin festivaalit, jonka esiintymislavalla nähtiin suosittuja meksikolaisyhtyeitä, BBC uutisoi.