Talent-laulajasensaatio suostui Trumpin virkaanastujaisiin – levymyynti räjähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

10-vuotiaana nettitähdeksi Talent-ohjelmasta vuonna 2010 noussut Jackie Evancho ei ole viime vuosina juuri otsikoissa paistatellut, vaikka hänestä povattiin tuolloin supertähteä. Hän lauloi itsensä kertaheitolla miljoonien sydämiin esittämällä opperaa America’s Got Talent -kilpailussa.

Nyt Jackie on tehnyt näyttävän paluun, kun hän lupautui esiintymään presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisissa. Tilaisuuteen on ollut hankala saada esiintyjiä, sillä monet artistit ovat kieltäytyneet kunniasta.

Nyt Fox News uutisoi, että Evanchon levymyynti on kasvanut räjähdysmäisesti, kun tieto hänen esiintymisestään paljastui. Levymyynti on hetkessä peräti nelinkertaistunut, vaikka hänen albuminsa on julkaistu vuosina 2011 ja 2012.

Jackie on saanut osallistumisestaan myös kritiikkiä, mutta hänen uransa kannalta kyseessä näyttää olevan varsinainen läpimurto.

– Perheeni on nyt eräänlainen kohde. Minulla on sukupuolensa korjannut sisko ja saamme nyt paljon vihaviestejä. Mutta saan paljon myös positiivisia viestejä, joten keskitymme pääasiassa niihin. Joskus vihaviestit kyllästyttävät, mutta yritämme olla huomioimatta niitä, Jackie Evancho kertoi People-lehdelle.

Evancho aiheutti vuoden 2010 Talentissa O Mio Babbino Caro -kappaleensa esityksellä sekä tuomaristossa että yleisössä samanlaisen tyrmistyneen reaktion kuin Susan Boyle ja Paul Potts häntä ennen. Nyt hänellä on uusi mahdollisuus aloittaa aidosti menestyksekäs musiikkiura.