Joululahjapaketti näytti kitaralta – sitten huijaus paljastui saajalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut näkevät erittäin paljon vaivaa varmistaakseen, että joululahja säilyy varmasti yllätyksenä paketin avaamiseen saakka. Harva kuitenkaan menee sukulaisten hämäämisessä yhtä pitkälle kuin Imgur-käyttäjä Lictalonin veli.

Lictalon julkaisi verkossa kuvasarjan hämmentävän joululahjansa avaamisesta. Hän sai veljeltään hämäävästi kitaraa muodoltaan muistuttavan paketin. Se tuli yllätyksenä, sillä Lictalon kuvailee itseään maailman vähiten musikaaliseksi tyypiksi.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut kitara, vaan soittimen muotoinen pahvilaatikko. Pahvilaatikossa näytti olevan Wii-konsolin The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peli. Yllätykset eivät kuitenkaan loppuneet tähän, sillä peliä ei oltu vielä virallisesti edes julkaistu.

Pelikotelon lähempi tarkastelu paljasti sen olevan tekaistu. Laatikon sisällä oli Visa-kortti, johon Lictalon veli oli ladannut juuri tulevan videopelin hinnan verran rahaa.

– Tämä peli ei ole vielä ilmestynyt, äijä! Mutta tässä on tekaistu kotelo, sisällään rahaa. Voit käyttää rahat ostaaksesi pelin maaliskuussa tai koska vain… Tai ostaa jotain muuta. Minua ei kiinnosta, pelikotelon takakannessa luki.

 

Imgur
Imgur
Imgur

 

Brother Killed it at Christmas Exchange