Maailman nopein sänky – huippunopeus 135 km/h

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotelliketju Hotels.com on rikkonut Guinnessin maailmanennätyksen rakentamalla insinöörien avustuksella maailman nopeimman sängyn. Sänkyä ajoi brittiläinen ralliautoilija Tom Onslow-Cole. Maailman nopeimmassa sängyssä on neljä pyörää ja ratti.

Sängyn huippunopeutta testattiin Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ajoradalla. Sänky kulki peräti 135 kilometrin tuntivauhtia. Samanlaisella moottorihirmulla pääsisi nopeasti työpaikan parkkipaikalle ilman, että tarvitsisi edes nousta sängystä.

Sänky on rakennettu ja tuunattu Ford Mustang GT -autosta. Ennätysyritys meni rikki Lucian päivänä tänä vuonna. Sängyn peitto heilui huimasti ajoradalla, kun 29-vuotias kilpa-autoilija Tom Onslow-Cole kiihdytti sängyn huippuvauhtiinsa.