Saara Aalto Oulun kansanjuhlassa: ”Vuosi 2017 on No Fear -vuosi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Oulussa kansanjuhlan tähtenä paistatteleva suomalainen laulajatähti Saara Aalto on saanut tuhannet ihmiset juhlistamaan hänen menestystään Britannian X Factor -kilpailussa. Samalla Saara kommentoi taivaltaan maailmalla.

Kiitos OULU – Thank you OULU ❤

Publié par Saara Aalto sur mercredi 28 décembre 2016

Saaralta kysyttiin mikä oli hänen X Factor -uransa jännittävin hetki.

– Se ihan ensimmäinen esiintyminen oli kaikista jännittävin. Se oli hirveä riski. Mä olin lentänyt sinne ja jos ne sanois ”Ei”, niin se olisi merkki itselle siitä, ettei tästä tule mitään. Mä menin sinne ja niin tunteella lauloin. Sitten he tykkäsivät ja kysyivät, että mistä sä oikein tulit. Oli hienoa sanoa, että ”Suomesta minä tulen”. Se oli hieno hetki, Saara kertoi kansanjuhlassaan.

Tapahtumassa Saaralle myönnettiin Oulun kaupungin myöntämä stipendi ja hänet palkittiin myös Vuoden julkisuusteosta. Samalla häneltä tiedusteltiin millaisin tunnelmin Saara esiintyi supertähti Robbie Williamsille.

– Olihan se jännittävää, mutta jotenkin tuntui siltä, että olin viimein oikeassa paikassa, jossa voisin yhdistää kaikki taitoni samassa paketissa. Kaikki ne taidot, joita mä olen lapsesta saakka kerännyt. Siellä mä pystyin yhdistämään ne kaikki. Olihan se siistiä kertoa siellä, että olen Suomesta. Kun eilen ajoin tänne Ouluun ja näin lunta, niin tämä on se Suomi, josta mä siellä kerroin.

– X Factor -matka oli kyllä kaikkien aikojen sisutesti. Nimenomaan aika täällä Oulussa on tehnyt minusta taistelijan. Minä voin itse tehdä mitä mun sydän sanoo, enkä ole yhtään sen pienempi tai vähäisempi vaikka olen täältä kaukaa pohoisesta. Sen ymmärtää tuolla maailmalla, että ollaan kaukaa. Meidän oululaisten täytyy vain muistaa, että me ollaan ihan yhtä hyviä kuin kuka tahansa. Me pystytään.

– Toivon, että ensi vuosi 2017 on kaikille sellainen No Fear -vuosi. Unelmiaan voi toteuttaa Oulussakin, mutta nyt voisi olla hyvä hetki katsoa, että mihin ensi vuosi johtaisi, jos seuraisit unelmiasi.