Tuleeko kinkku jo korvista ulos? Tässä hitaasti haudutettua currykanaa välipäiville

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen jouluruoka on perinteisesti edullisista raaka-aineista valmistettua ja juureksilla sekä kinkulla kyllästettyä. Mikäli jouluiset laatikkoruoat ja kalat tulevat jo korvistakin ulos, kannattaa valmistaa herkullista currykanaa padassa.

Proper Tasty -kanava on julkaissut Facebookissa veden kielelle nostattavan kanareseptin, jossa valmistetaan tulista ruokaa thaimaalaisittain. Jaamme videon ja reseptin nyt tuomaan iloa joulun välipäiville.

Ainekset:

1 kg kananlihaa2-5 rkl vihreää currytahnaa2 rkl soijakastiketta300 g punaista paprikaa200 g vihreitä papuja1 chili1 tlk kookosmaitoasuolaapippuriaöljyä

Mausta kanat öljyllä, suolalla ja pippurilla ja ruskista pannulla. Pane kanat sen jälkeen pataan. Levitä päälle vihreää currytahnaa ja soijakastiketta. Pane uunin noin 175 asteeseen 2,5 tunniksi kannen alle hautumaan. Lisää suikaloitu paprika, pavut, chili ja kookosmaito pataan. Anna olla vielä puoli tuntia uunissa. Tarjoile riisin kera.

Slow Cooker Thai Green Curry

Publié par Proper Tasty sur mardi 27 décembre 2016