Yrityksen luksuslahja työntekijöille – yksityiskoneella Karibian risteilylle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisissa yrityksissä järjestetään työntekijöille perinteisesti virkistyspäiviä ja pikkujouluja. Toisinaan parhaat työntekijät ansaitsevat erityismainintoja ja tuottavimmat henkilöt saattavat saada palkintoja työstään. Yhdysvalloissa toimivan huonekalufirman työntekijät pääsevät Karibialle.

Bertch Cabinets -nimisen yrityksen työntekijät saavat onnistuneesta vuodesta kiitokseksi ilmaisen Karibian risteilyn. Yrityksen toimitusjohtaja Gary Bertch ilmoitti asiasta Facebookissa. Firmalla on CNN:n mukaan yli 800 työntekijää, joten yritys täyttää työntekijöineen periaatteessa puolet risteilyaluksesta.

– Meillä on neljä lentokonetta, jotka lennättävät yrityksemme työntekijät Iowasta Miamiin. Yövymme viiden tähden hotellissa ja saamme seuraavana päivänä bussikuljetuksen satamaan. Risteily on kiitos työntekijöille, Bertch kirjoitti Facebookissa.

Bertch is excited to announce a company wide vacation! We will be closing all facilities January 9-13 so we can set…

Publié par Bertch Cabinets sur mardi 20 décembre 2016