Verkkokampanja suojelee Tyttökullat-tähteä vuodelta 2016

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi 2016 ei ole ollut suosiollinen, jos asiaa tarkastellaan viihdetähtien poismenoilla. Valtaosalla menehtyneistä on tosin ollut urallaan hankaluuksia huumeiden kanssa, mutta kaikilla ei. Vuotta on jäljellä vielä kolme päivää, ja parhaillaan fanit yrittävät pitää 94-vuotiaan Betty Whiten hengissä sen ajan.

Komediatähti tuli tunnetuksi erityisesti Tyttökullat-hittisarjasta. Nyt hänen selviytymistään kuluvasta vuodesta kannustetaan GoFundMe-verkkopalvelussa, jonka eteläcarolinalainen Demetrios Hrysikos on perustanut. Sivun nimi on ”Auta suojelemaan Berry Whitea vuodelta 2016”. Kampanja käynnistettiin vain muutama tunti sen jälkeen, kun tieto Carrie Fisherin kuolemasta vahvistui.

Kyseessä on luonnollisesti kieli poskessa tehty kampanja, mutta kolmessa päivässä ehtii tapahtua vielä paljon. Sivustolla kerätään rahaa, jotta Demetrios Hrysikos voisi lentää Whiten luokse ja auttaa tätä selviämään vuodenvaihteen yli hengissä. Whiten kanta kampanjaan ei ole tiedossa. Ensimmäisenä päivänä kampanjaan tuli jo tuhansia euroja lahjoituksia.