Carrie Fisherin koira sai uuden kodin – kaipaa emäntäänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun näyttelijä Carrie Fisher menehtyi traagisesti, monet ilmaisivat huolensa tähden Gary-koirasta. Pian Fisherin kuoleman jälkeen Garyn omalla Twitter-tilillä nähtiin koskettava kuva, jossa Gary odottaa omistajaansa kotiin.

Koira tulee päätymään Star Wars -tähden tyttären, Billie Lourdin hoivaan. 24-vuotiaalla naisella on jo ennestään Tina-niminen ranskanbulldoggi. Eläinten uskotaan tulevan hyvin toimeen keskenään, sillä ne ovat olleet kaveruksia jo ennestään.

TMZ-sivuston mukaan Fisher toivoi tyttären ottavan Garyn mikäli hänelle tapahtuisi jotain. Näyttelijä hankki koiran alkujaan terapialemmikiksi kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä hoitoon. Gary oli usein Star Wars -tähden mukana esimerkiksi haastattelutilanteissa.