Carrie Fisherin äiti kiidätetty sairaalaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla menehtyneen näyttelijätär Carrie Fisherin 84-vuotias äiti Debbie Reynolds on kiidätetty sairaalaan. Asiasta uutisoineen TMZ-verkkosivuston mukaan hänen epäillään saaneen halvauksen Beverly Hillsissä hetki sitten. Paikalle kutsuttiin ambulanssi ja ensihoitajat.

Perheenäiti oli vierailemassa poikansa Todd Fisherin kotona Beverly Hillsissä kello 13.00 maissa iltapäivällä paikallista aikaa, kun asunnosta soitettiin hätänumeroon ja pyydettiin paikalle ambulanssi. Vierailun syynä oli ilmeisesti Carrie Fisherin hautajaisten suunnittelu.

Reynolds on ollut lehden mukaan heikossa kunnossa siitä lähtien, kun hänen 60-vuotias tyttärensä sai joulun alla sydänkohtauksen Unitedin lennolla Los Angelesiin. Carrie Fisher menehtyi neljä päivää myöhemmin. Debbie Reynoldsin tilasta ei toistaiseksi ole muuta tietoa.