Carrie Fisherin äidin viimeiset sanat: ”Haluan olla tyttäreni kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

27. joulukuuta menehtyneen Star Wars -tähti näyttelijätär Carrie Fisherin äiti Debbie Reynolds menehtyi 84-vuotiaana viime yönä Suomen aikaa, vain päivä tyttärensä jälkeen. Hän oli heikossa kunnossa siitä lähtien, kun hänen tyttärensä sai joulun alla sydänkohtauksen ja lopulta menehtyi.

Äiti oli suunnittelemassa tyttärensä hautajaisia poikansa Todd Fisherin luona, kun hän sai sairauskohtauksen. Paikalle kutsuttiin ambulanssi, joka kiidätti Reynoldsin sairaalahoitoon. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-verkkosivuston mukaan äiti oli vaikuttanut haluavan kuolemaansa.

– Kaipaan häntä niin kovasti. Haluan olla tyttäreni kanssa, Debbie Reynoldsin kerrotaan todenneen viimeisiksi sanoikseen noin 15 minuuttia ennen kohtalokasta sairauskohtaustaan.

Perheen mukaan äiti oli saanut vuoden aikana useita muitakin sairauskohtauksia, eli hän oli heikossa kunnossa. Tyttären kuolema oli kuitenkin hänelle lopulta liikaa.

Näyttelijä Debbie Reynolds nousi maailmantähdeksi elokuvista Tammy ja suuri maailma (1957) ja Uppoamaton Molly Brown (1964). 1950-luvulla Hollywoodin seurapiireihin kuulunut Reynolds oli naimisissa Eddie Fisherin kanssa, josta kuitenkin erosi miehen jäätyä kiinni uskottomuudesta Elizabeth Taylorin kanssa. Sittemmin hän avioitui vielä kaksi kertaa.