Wow! Jessica Alba edelleen tyrmäävä näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja yrittäjänäkin tunnettu Jessica Alba on tyrmäävä näky. Kahden lapsen äiti on todella hyvässä kunnossa ja poseerasi juuri muun muassa Shape-lehden kannessa uimapuvussa. Taannoin hän kuitenkin paljasti, että hän ei treenaa lainkaan. Nyt Alba on suunnannut lomalle.

Jessica Alba kuvattiin eilen rantalomalla Havaijilla yhdessä perheensä kanssa. Samalla miljoonien miesten takavuosien päiväuni osoitti olevansa edelleen upeassa rantakunnossa.

Shape-lehden kannessa fitness-henkisessä kuvassa taannoin poseerannut Jessica Alba näyttää olevan virheettömän hyvässä kunnossa, ja moni voikin olla kateellinen naiselle hänen pysyessä niin hoikkana ilman treenaamista vielä kahden lapsen saamisen jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash