Optinen harha leviää netissä – minne naisen jalat katosivat?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa leviää aika ajoin valokuvia ja videoita optisista harhoista, jotka hämäävät ihmissilmää. Ihmisiä huijaavat kuvat ovat nykyään niin suosittuja, että voidaan jo puhua villityksestä. Nyt netissä leviää naisten ryhmäkuva, joka hämmästyttää katsojia.

Redditiin julkaistiin kuva kuudesta naisesta, jotka istuvat Green Bay Packersin fanibaarissa. Kun samasta kuvasta etsii naisten jalkoja, voi huomata yhden keskellä istuvan neitokaisen jalkojen kadonneen. Mysteeri on kuitenkin selvitetty.

Kahden vasemmalla istuvan naisen jalat ovat vierekkäin siten, että reunassa istuvan naisen jalat peittävät vierustoverinsa raajat. Molemmilla on mustat farkut. Joskus ihmisen mielikuvitus saa silmät näkemään asioita, joita ei ole oikeasti olemassa tai on, mutta eivät näy.

Find the middle girls legs? from pics