Ravintolan ruoka-annokset tarjoillaan iPadilla – taustalla eläinvideoita

Ruoka · Tim Isokivi

San Franciscossa sijaitseva Quince-ravintola on noussut otsikoihin muutenkin kuin kolmen Michelin-tähdensä ansiosta. Ravintola on herättänyt kohua tarjoilemalla annoksia tablettitietokoneen päällä.

Vaaleita tryffelikuorukoita sisältävä A Dog in Search of Gold -annos tuodaan pöytään lautasen sijaan iPadilla tarjoiltuna. Taustalla pyörii video tryffeleitä etsivistä vesikoirista.

Ruoan tarjoilu iPadeilta on herättänyt kysymyksiä esimerkiksi hygieniasta ja käytännöllisyydestä. Quincen omistajan mukaan annosta ei kuitenkaan tarjoilla varsinaisesti iPadin näytön päällä. Sen sijaan ruoka on puisessa laatikossa, jonka sisään laite asetetaan.

– iPadin voi sujauttaa laatikon sisään ja sen ulos. Lisäksi siinä on tuppi, joka pestään jokaisen tilauksen jälkeen. Ruoka ei kosketa missään välissä varsinaista iPadia, Quincen omistaja ja kokki Michael Tusk paljastaa Cosmopolitan-lehdelle.

Tuskin mukaan hän on asunut San Franciscossa 20 vuoden ajan ja todistanut samalla kaupungin teknologiabuumia. Idea erikoisesta tarjoiluastiasta tuli, kun hän halusi yhdistää ruoanlaiton ja Piilaakson teknologian.

 

Chef @michaeltusk cleaning White Truffles for Tartufo Bianco Week here at Quince ! #truffles #quincesf

A photo posted by Quince Restaurant (@quince_sf) on