Amazonilla hurja suunnitelma tulevaisuudestaan – lentävät varastot tulevat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkkokauppa Amazon toimitti taannoin ensimmäistä kertaa tilauksen UAV-kopterin avulla. Nyt yhtiö on alkanut suunnittelemaan seuraavaa askeltaan nopeampien toimituksien eteen.

Amazon on hakenut patenttia lentäville varastoille. BBC:n julkistamista patentista käy ilmi, että varastojen olisi tarkoitus pysytellä taivaalla ilmalaivojen avulla. Ilmassa leijuvat varastot olisi varustettu tuotteet asiakkaille toimittavilla kauko-ohjattavilla lennokeilla.

Lentävien varastojen ja UA-koptereiden ansiosta tilaukset voitaisiin toimittaa entistä nopeammin. Toistaiseksi on kuitenkin epävarmaa tullaanko Amazonin ilmalaivavarastoja toteuttamaan koskaan, vai tulevatko ne jäämään idean tasolle.

Amazon
Amazon